Αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά email για δραστηριότητες & εκδηλώσεις του Κέντρου Ψυχή τε και σώματι, εγγραφείτε στη λίστα μας μέσω της φόρμας εδώ. 

  

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Νέος online κύκλος προγράμματος Mindfulness

Αρχές Νοεμβρίου 2021 ξεκινά νέος κύκλος του Προγράμματος Διαχείρισης του Στρες με Ενσυνειδητότητα (Mindfulness-BasedCognitiveTherapy, MBCT). Το πρόγραμμα θα διδαχτεί online. Θα το διδάξει η Σοφία Μεσσάρη, Κλινική Ψυχολόγος, Συστημική Θεραπεύτρια & Πιστοποιημένη Δασκάλα προγραμμάτων Mindfulness από το Πανεπιστήμιο Bangor της Μ. Βρετανίας.

Online Πρόγραμμα Διαχείρισης του Στρες με Ενσυνειδητότητα (Mindfulness Based Cognitive Therapy, MBCT)

Νέος διαδικτυακός κύκλος του Προγράμματος Διαχείρισης του Στρες με Ενσυνειδητότητα (Mindfulness-Based Cognitive TherapyMBCT) ξεκινάει τέλη Μαρτίου 2021 με εκπαιδεύτρια τη Σοφία Μεσσάρη, Κλινική Ψυχολόγο, Συστημική Θεραπεύτρια & Πιστοποιημένη Δασκάλα προγραμμάτων Mindfulness από το Bangor της Μ. Βρετανίας.

Online Πρόγραμμα Διαχείρισης του Στρες με Ενσυνειδητότητα

Νέος κύκλος του Προγράμματος Διαχείρισης του Στρες με Ενσυνειδητότητα (Mindfulness-Based Stress Reduction, MBSR).

Προσωρινό κλείσιμο Κέντρου "Ψυχή τε και σώματι" λόγω κορονοϊού

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των νέων μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας το Κέντρο Ψυχολογικών Θεραπειών «Ψυχή τε και σώματι» θα είναι κλειστό από Δευτέρα 23/3 και θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρων οδηγιών.
 
Θα συνεχίσουμε όμως να προσφέρουμε ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες μέσω Ίντερνετ σε όποιον το επιθυμεί. Παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6957085624 ή με e-mail στο ptkspsychology@gmail.com αν ενδιαφέρεστε για online συνεδρίες. 
 

Νέα για Προγράμματα Mindfulness στο Κέντρο "Ψυχή τε και σώματι"

Το Βιωματικό Εισαγωγικό Σεμινάριο στο Mindfulness θα γίνει αυτή τη φορά στη Χρυσούπολη, στο Studio Prana, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 17:00-19:00.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Πρόγραμμα Διαχείρισης του Στρες με Ενσυνειδητότητα (Mindfulness-Based Cognitive Therapy - MBCT).

Ο νέος κύκλος του Προγράμματος Διαχείρισης του Στρες με Ενσυνειδητότητα, πρόγραμμα γνωστό στο εξωτερικό με τον τίτλο Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT), θα ξεκινήσει στο Κέντρο Ψυχολογικών Θεραπειών "Ψυχή τε και σώματι" την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 και θα διαρκέσει 8 βδομάδες μέχρι τις 28 Ιουνίου.

Πρόγραμμα Αντιμετώπισης του Άγχους με Ενσυνειδητότητα στη Θεσσαλονίκη (Mindfulness-Based Stress Reduction - MBSR).

Tο επόμενο Πρόγραμμα Αντιμετώπισης του Άγχους με Ενσυνειδητότητα (Mindfulness-Based Stress Reduction - MBSR) θα γίνει στη Θεσσαλονίκη σε 3 βδομάδες, στις 5-8/04 και 12-14/04.
 

Βιβλιοπαρουσίαση: η Ήρεμη Δύναμη

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, στις 18:30 στο Κέντρο Ψυχολογικών θεραπειών '"Ψυχή τε και σώματι" θα γίνει η Βιβλιοπαρουσίαση: η Ήρεμη Δύναμη. 

Εισαγωγικό σεμινάριο στην Ενσυνειδητότητα (Mindfulness)

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 στις 18:00-20:00 θα γίνει στο "Ψυχή τε και σώματι" Εισαγωγικό βιωματικό σεμινάριο στην Ενσυνειδητότητα (Mindfulness).

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το σεμινάριο θα συντονίσει η Σοφία Μεσσάρη, Κλινική Ψυχολόγος & Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να εικοινωνήσετε στο 25411 00434 και 6957085624.

Διήμερο βιωματικό σεμινάριο Χοροθεραπείας το ΣΚ 22 /09 & 23/09

Διήμερο βιωματικό σεμινάριο Χοροθεραπείας με τη μέθοδο: Πρωτόγονη Έκφραση (δείτε παρακάτω στο βιογραφιικό) το Σάββατο 22/09, 17:30-20:30 & την Κυριακή 23/09 11:00-14:00 στο Κέντρο Ψυχολογικών Θεραπειών "Ψυχή τε και σώματι".

Το σεμινάριο είναι βιωματικό, έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε ενήλικα άτομα που αγαπούν τον χορό και ενδιαφέρονται για την ψυχοσωματική τους υγεία και την προσωπική τους ανάπτυξη, ανεξαρτήτως ηλικίας και προηγούμενης χορευτικής εμπειρίας.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Pages