Αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά email για δραστηριότητες & εκδηλώσεις του Κέντρου Ψυχή τε και σώματι, εγγραφείτε στη λίστα μας μέσω της φόρμας εδώ. 

  

Ημέρα Σιωπηλής Πρακτικής Ενσυνειδητότητας (Mindfulness)

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, στις 10πμ-4μμ, θα γίνει στο Κέντρο "Ψυχή τε και σώματι" η πρώτη Ημέρα Σιωπηλής Πρακτικής Ενσυνειδητότητας (All day silent Mindfulness practice). Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο όσοι έχουν ολοκληρώσει το Πρόγραμμα Διαχείρισης του Στρες με Ενσυνειδητότητα (Mindfulness).
 
Για δηλώσεις συμμετοχής χρειάζεται να επικοινωνήσετε με τη Σοφία Μεσσάρη με email (ptkspsychology@gmail.com) ή στο 6957085624 όσο γίνεται νωρίτερα και το αργότερο μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και, αν συμπληρωθεί, δεν θα μπορέσουμε να συμπεριλάβουμε άλλους ακόμη κι αν δεν έχει λήξει η προθεσμία. Οπότε αν ενδιαφέρεστε, παρακαλώ επικοινωνείστε όσο γίνεται γρηγορότερα. Το κλείσιμο θέσης γίνεται με μια προκαταβολή.
 
Η Ημέρα Σιωπηλής Πρακτικής συχνά είναι αναπόσπαστο κομμάτι των προγραμμάτων Ενσυνειδητότητας (Mindfulness) και οργανώνεται ανάμεσα στην 6η και 7η βδομάδα του Προγράμματος. Όμως για να μην ανέβει κι άλλο το κόστος συμμετοχής στο Πρόγραμμα, στο Κέντρο το κρατήσαμε ξεχωριστό. Έτσι την πρώτη φορά που κάποιος θα συμμετέχει στην Ημέρα Σιωπηλής Πρακτικής, θα χρεωθεί 40-50 Ευρώ (για λεπτομέρειες συζητήστε με τη Σοφία Μεσσάρη). Επόμενες φορές όμως που θα θελήσει να συμμετέχει, η συμμετοχή θα γίνει με το συμβολικό ποσό των 5 Ευρώ, απλά για να καλυφθεί το κόστος του φαγητού, χυμών, καφέ κλπ που προσφέρουμε κατά τη διάρκεια την ημέρας. Όσοι ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν όσες φορές επιθυμούν σε Ημέρες Σιωπηλής Πρακτικής.